[Uw Banner?]
Lettertrechter Biologie Tangram Kleurplaten Klokkijken

Voor ouders

Uit onderzoek is gebleken dat ouders zich bewust zijn van het feit dat internet een grote rol kan spelen in de ontwikkeling van een kind. Het is echter lastig om uw kind te interesseren om op jonge leeftijd al een spel te laten spelen waarbij denkkracht vereist is. Kinderen zijn natuurlijk avontuurlijk en spelen graag buiten. Het is een lastige opgave voor de ouders om hun kind te interesseren voor een leuk maar educatief spel.

Lastige situatie

Voor ouders valt het niet mee om een passend spel te vinden waarbij hun kind daadwerkelijk iets van leert en ook leuk vindt. Allereerst dienen de ouders tijd vrij te maken om het spel te spelen met het kind. Ouders werken natuurlijk steeds vaker waardoor zij minder tijd over hebben voor de educatie van hun kind. Hebben de ouders eenmaal tijd, dan moeten ze nog het kind zien te interesseren om het spel met ze te spelen. Daarbij bestaat de mogelijkheid dat het spel totaal niet in de smaak valt bij het kind. U kunt dus wel stellen dat het opvoeden van uw kind met een educatief spel voor wat obstakels kan zorgen.

Maak uw situatie makkelijk

Wij van uwschool-online begrijpen dat het opvoeden van uw kind zelf al een moeilijke opgaven is. Om die reden vindt u op onze website verschillende educatieve spellen voor verschillende leeftijdsgroepen. Uit onderzoek is gebleken dat de spellen waarvoor wij hebben gekozen in de smaak vallen bij de leeftijdsgroep bij wie ze zijn ingedeeld. Kinderen ervaren het spelen van de spellen als fijn, en ouders ervaren de voortgang van hun kind bij het spelen van de spellen. Het spelen van de online spelletjes op uwschool-online.nl levert uw kind de nodige educatie, en levert u het nodige gemak. Ook als ouders kunt u zich blijven ontwikkelen, bijvoorbeeld door een cursus te volgen. Zo kunt u samen doorleren en geeft u het goede voorbeeld aan uw kinderen.