[Uw Banner?]
Kleurplaten Punttekening Topografie Klokkijken Pionnenpuzzel

Voor leerkrachten

Spelenderwijs leren kinderen de belangrijkste aspecten uit het leven. Zo leren ze omgaan met anderen en leren ze om vormen te herkennen. Ook computerspelletjes kunnen kinderen enorm veel leren, zonder dat ze dat leuke lachje van hun gezicht laten verdwijnen. Leren is leuk en kan op heel erg veel manieren. Daarom hebben wij speciaal voor de leerkracht én de leerlingen een mooi overzicht met educatieve spelletjes opgezet.

Educatieve spelletjes

Kinderen zouden op school het liefst de hele dag spelletjes spelen. Helaas moet er gedacht worden aan de leerlijnen die kinderen moeten volgen, maar er zijn spelletjes die dit combineren! Op die manier kunnen kinderen dus de benodigde vaardigheden leren én spelletjes spelen! Op Uwschool-online.nl staan talloze spelletjes met elk hun eigen vaardigheden. Leer kinderen bijvoorbeeld om vormen te herkennen, of te tellen!

Lessen

De lessen van tegenwoordig moeten aan vele eisen voldoen, nog nooit had een leerkracht het zo druk! De toenemende eisen  zorgen voor veel stres en laten nauwelijks tijd over voor creativiteit . Het is dan ook rechtvaardig om te zeggen dat leerkrachten doen wat ze kunnen om de kinderen zo goed mogelijk les te geven, maar daar blijft weinig tijd over voor spelletjes en dat vinden de kinderen vaak heel erg jammer!

Combineren

De enige manier waarop tijd overblijft voor spelletjes is om ze te laten bijdragen aan de les die essentieel is voor de kinderen. We hebben daarom een breed assortiment aan educatieve spelletjes van hoge kwaliteit geselecteerd. U ziet in één oogopslag of deze bij uw geplande les past als het past kunt u uw leerlingen laten genieten van een leuk spelletje, zonder dat dat de kwaliteit van uw les ondermijnt.