[Uw Banner?]
Topografie Memory Kleurplaten Lettertrechter Pionnenpuzzel

Cursus volgen

Educatie is belangrijk voor de algehele ontwikkeling van kinderen, maar ook volwassenen. De wijze waarop geleerd wordt, kan erg verschillen. De tijd dat iedereen alléén maar studeerde uit boeken is inmiddels voorbij. Tegenwoordig kun je een cursus vanuit thuis volgen waarin je met handige tools kunt leren. Hiermee studeer je niet alleen effectiever, maar ook leuker.

We geven je graag een paar voorbeelden:

Taalcursussen met gratis taal app

De mobiele telefoon een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven geworden. Ook bij het volgen van bijvoorbeeld een taalcursus is het een handige tool. Bij een taalcursus van NHA ontvang je namelijk een gratis taal app met maar liefst 50 uur extra studiemateriaal, als aanvulling op je cursus. Een leuke en interactieve manier om een taal te leren!

Daarnaast kun je je mobiele telefoon als opname-apparaat gebruiken om huiswerk in te spreken. Bij taalcursussen zitten namelijk ook spreekopdrachten. Handig!

Computervaardigheden leren met video

Tegenwoordig is video bijna niet meer weg te denken uit het aanbod educatieve tools. Een cursus met video-ondersteuning is dan ook een handige manier om bijvoorbeeld bepaalde computervaardigheden zoals Excel onder de knie te krijgen. Je ziet op beeld precies ziet welke handelingen je moet doen en welk resultaat er uit zou moeten komen.

Handig materialenpakket bij creatieve cursussen

Je kunt natuurlijk niet leren gitaar spelen zonder gitaar, of leren haarknippen zonder daadwerkelijk een schaar in de hand te nemen. Daarom beschikken veel cursussen over praktische materialenpakketten. Zo leer je op een leuke en leerzame manier een nieuwe vaardigheid.

Voor de kids: Spelenderwijs leren programmeren

Wil je je kinderen spelenderwijs kennis leren maken met programmeren? Het is algemeen bekend dat dit dé beroepsgroep van de toekomst is. Bij NHA kun je een cursus Programmeren voor Kinderen aanschaffen, inclusief leuke minirobot. In de lessen leren ze hoe ze dit robotje kunnen programmeren. Zo kunnen ze het robotje een bepaalde route laten afleggen of rondjes laten draaien door deze middels programmeren van commando’s te voorzien.

Kortom: er zijn tegenwoordig veel interactieve en educatieve tools beschikbaar om het volgen van een cursus leuker te maken.