[Uw Banner?]
Lettertrechter Punttekening Biologie Kleurplaten Schuifpuzzel

Over ons

De website van uwschool-online.nl is opgericht vanwege de toename van media onder de Nederlandse gezinnen. Deze toename veranderd het een of ander in de opvoeding van kinderen. Ze raken namelijk op jonge leeftijd in contact met bijvoorbeeld telefoons of tablets. Een negatieve invloed zou u zeggen? U bent zich dan namelijk niet volledig bewust van de mogelijkheden die media de opvoeding van uw kind kan bieden. Om die reden hebben wij de website van uwschool-online.nl opgericht. Wij lichten u volledig in over de mogelijkheden van opvoeden met behulp van zowel online als offline spelletjes.

Online opvoeding

In opdracht van KPN heeft Motivacion een onderzoek gedaan naar het gebruik van internet bij de opvoeding van een kind. Ouders leren kinderen op vroege leeftijd al omgaan met computers vanwege de angst dat hun kind achterop raakt. Ouders zijn namelijk van mening dat internet een grote rol zal spelen in de toekomst, vandaar dat zij hun kinderen hier graag zo vroeg mogelijk mee instrueren. De manier van instrueren is echter heel erg belangrijk. Vandaar dat we op de website enkele spellen hebben geplaatst die de ontwikkeling van de uw kinderen bevorderen op zowel het gebied van kennis als op het gebied van internet vaardigheden.

Spelen van spelletjes

Uit onderzoek is gebleken dat kinderen sneller bepaalde onderwerpen oppakken en begrijpen wanneer ze een handeling uitvoeren die zij als leuk ervaren. Wij van uwschool-online.nl proberen dit te bevorderen door het aanbieden van enkele leuke, maar ook educatieve spellen. Daarnaast maken wij zowel de ouders als de leraren bewust van de rol die zij in de ontwikkeling van een kind kunnen spelen.

Bezoek ook een van onze andere portalen die allen gericht zijn op educatieve informatie: